Crazy for Kayaking Living in the Hungarian Paddle Paradies Szigetköz Crazy for Adventures From the rivers to the oceans Crazy for Remote Places From the Mediterrain to the Arctic Crazy for Expeditions Thousands of Kms in Endurance Missions Crazy for Workshops For safe paddling Crazy for Nature As long there is enough water under the keel Crazy and respectful Paddling in small group, Silent and Trackless
Endurance Mission- Mosoni100Upstream2.0
Mosoni 100 Upstream 2024
IRONKAYAKER-EK FIGYELEM!
Megvolt már a MOSONI 100 ?Kipróbálnád mennyire vagy KayakCrazy? Vajon elég ehhez a kitartásod?
Gyere és evezz a Mosoni-Duna 100 km-es szakaszán, árral szemben. Csak a legelszántabbak bírják ezt 2 nap alatt teljesíteni. Köztük vagy? 
Endurance Mission-Mosoni100Upstream 2.0
 2 napos extrém túlélős teljesítménytúra kajakkal, árral szemben a Mosoni -Duna 100 km-es szakaszán. Teljesen önellátó, amolyan expedíciós, szabadban éjszakázós stílusban.
Ha elég motiváltnak érzed magad csatlakozz hozzánk!
Nem kérünk nevezési díjat, nem mérünk időt, de ha szeretnéd Te mérheted! 🙂
Itt csak a célba érkezés a fontos! Szintidő, amit teljesíteni kell: 2×12 óra.
Ugyancsak fontos, hogy az jelentkezzen, aki evezett már hasonló távot, vagy legalább 30 km-t árral szemben, és biztos benne hogy végig bírja evezni, mert nem lesz sem söprögető, sem vontató hajó! 
Nem gasztrotúra lesz, mi többnyire csak pár perces „pit-stop”-okat tartunk a gyors feltöltődésre.
Nincsenek kijelölt pihenőhelyek, mindenki ott áll meg, ahol szeretne!
Időpont :2024.08.31-09.01.

   1.szakasz:  Győr aranypart – Kimle

   2.szakasz:  Kimle  –  Rajka Aranykárász kemping
Kategóriák:
 Kizárólag szóló kajakok vehetnek részt a túrán, az alábbi kategóriákban
  • Férfi PE  túra és tengeri kajak 
  • Női PE  túra és tengeri kajak
  • Férfi Karbon,Kevlár,üvegszálas túra és tengeri kajak
  • Női Karbon,Kevlár,üvegszálas túra és tengeri kajak
Endurance Mission-Mosoni100Upstream 2.0

Részvételi feltételek:

  • Betöltött 18 életév.
  • Mindenki a saját felszerelésével indul.
  • Hogy az azonos kategóriákban indulók közel azonos feltételekkel induljanak, mindenki magával hozza a teljes túrára szükséges felszerelését, sátor,hálózsák,váltóruha stb. élelmet, ivóvizet (minimum 6 liter). Ezt induláskor is ellenőrizzük. Üres hajóval senkit nem indítunk el. Kizárjuk a szárazföldi segítséget igénybe vevőket. 
  • Kötelező a mellény rendeltetésszerű használata. Nem a kajakban tároljuk, hanem a teljes túra alatt viseljük. 
  • Alkohol fogyasztása a túra alatt és közvetlenül előtte tilos! Célba érkezés után ahogy tetszik! 🙂
  • Aláírt és a rajtnál leadott felelősségvállalási nyilatkozat.

Jelentkezési határidő: 2024.08.10.
Jelentkezés
Egyszerűen tedd a kosárba és rendeld meg!

Vissza a rajthoz


Mivel mi is vizre szállunk, a túra után a visszajutásban limitáltan tudunk segíteni: ha van rá igény 10 kajak és 2 fő szállítását tudjuk megoldani. Ha igényelnéd, jelezd előre, és megbeszéljük a részleteket. Rajkáról Győrbe vonattal is eljuthattok, az Aranykárász kempingből a rajkai vasútállomásra kijuni segítünk, majd a kajakokkal teli utánfutóval megindulunk Győrbe. A résztvevőket amennyiben hozzájárulnak, túra előtt összeismertetjük, így az egy környékről érkezők saját magunk is megoldhatják a logisztikát.
Várjuk a kalandra vágyó IRONKAYAKER-eket! 😉

Közelgő események

Cover for KayakCrazy
758
KayakCrazy

KayakCrazy

🇬🇧 At KayakCrazy we love unique kayak adventures spiced with a pinch of challenge to gain lifelong experiences and unforgettable stories.

4 weeks ago

KayakCrazy
View on Facebook

4 weeks ago

KayakCrazy
🇭🇺 Ráérsz most hétvégén? Nyernél egy last minute eszkimó forduló workshopot? ... Ez a beszéd!😎 Akkor nincs más hátra, mint írd meg nekünk az eredeti poszt alá kommentben a legemlékezetesebb éles borulásod történetét pár szóban! Jó persze-persze tudjuk, hogy soha senki sem borul, de mindenkinek van egy ismerőse, akinek egy ismerőse borult már.😜 Csak itt, csak most azt is elfogadjuk.😇☝️Ha FEBRUÁR 1., CSÜTÖRTÖK ESTE 8-ig összejön (a miénken kívül) legalább 10 borulás sztori kommentben, akkor a kommentelők között kisorsolunk a hétvégére egy INGYENES ESZKIMÓ FORUDLÓ WORKSHOPot. Szóval az is szuper jófejség, ha csak megosztod.Mutassuk meg, hogy a hibákhoz úgy is hozzá lehet állni, hogy felvállaljuk és köszönettel, alázattal tanulunk belőle. Hajrá! Természetesen mi kezdjük.😅🇬🇧 Are you free this weekend? Would you like to win a last minute eskimo round workshop? ... This is the spirit!😎 Then there is nothing else left,then write us the story of your most memorable real capsize in a few words in komment here below this original post! Well, of course - of course we know that no one ever capsizes, but everyone has a friend who has a friend who did.😜 Only here, only now, we accept that too.😇☝️If at least 10 capsize story comments come together (besides ours) by 8 PM on THURSDAY, FEBRUARY 1st, we will draw a FREE ESKIMO ROUND WORKSHOP for the weekend among the commenters. So it's also super nice if you just share it.Let's show that it is possible to deal with mistakes by accepting them and learning from them with gratitude and humility. Go! Of course we will start.😅bit.ly/KayakCrazy_EszkimoNyeremenyjatek_jatekszabalyzat ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

KayakCrazy
KayakCrazy borítóképe ... See MoreSee Less
View on Facebook