Crazy for Kayaking Living in the Hungarian Paddle Paradies Szigetköz Crazy for Adventures From the rivers to the oceans Crazy for Remote Places From the Mediterrain to the Arctic Crazy for Expeditions Thousands of Kms in Endurance Missions Crazy for Workshops For safe paddling Crazy for Nature As long there is enough water under the keel Crazy and respectful Paddling in small group, Silent and Trackless
Endurance Mission- Mosoni100Upstream2.0
Mosoni 100 Upstream 2024
IRONKAYAKER-EK FIGYELEM!
Megvolt már a MOSONI 100 ?Kipróbálnád mennyire vagy KayakCrazy? Vajon elég ehhez a kitartásod?
Gyere és evezz a Mosoni-Duna 100 km-es szakaszán, árral szemben. Csak a legelszántabbak bírják ezt 2 nap alatt teljesíteni. Köztük vagy? 
Endurance Mission-Mosoni100Upstream 2.0
 2 napos extrém túlélős teljesítménytúra kajakkal, árral szemben a Mosoni -Duna 100 km-es szakaszán. Teljesen önellátó, amolyan expedíciós, szabadban éjszakázós stílusban.
Ha elég motiváltnak érzed magad csatlakozz hozzánk!
Nem kérünk nevezési díjat, nem mérünk időt, de ha szeretnéd Te mérheted! 🙂
Itt csak a célba érkezés a fontos! Szintidő, amit teljesíteni kell: 2×12 óra.
Ugyancsak fontos, hogy az jelentkezzen, aki evezett már hasonló távot, vagy legalább 30 km-t árral szemben, és biztos benne hogy végig bírja evezni, mert nem lesz sem söprögető, sem vontató hajó! 
Nem gasztrotúra lesz, mi többnyire csak pár perces „pit-stop”-okat tartunk a gyors feltöltődésre.
Nincsenek kijelölt pihenőhelyek, mindenki ott áll meg, ahol szeretne!
Időpont :2024.08.31-09.01.

   1.szakasz:  Győr aranypart – Kimle

   2.szakasz:  Kimle  –  Rajka Aranykárász kemping
Kategóriák:
 Kizárólag szóló kajakok vehetnek részt a túrán, az alábbi kategóriákban
  • Férfi PE  túra és tengeri kajak 
  • Női PE  túra és tengeri kajak
  • Férfi Karbon,Kevlár,üvegszálas túra és tengeri kajak
  • Női Karbon,Kevlár,üvegszálas túra és tengeri kajak
Endurance Mission-Mosoni100Upstream 2.0

Részvételi feltételek:

  • Betöltött 18 életév.
  • Mindenki a saját felszerelésével indul.
  • Hogy az azonos kategóriákban indulók közel azonos feltételekkel induljanak, mindenki magával hozza a teljes túrára szükséges felszerelését, sátor,hálózsák,váltóruha stb. élelmet, ivóvizet (minimum 6 liter). Ezt induláskor is ellenőrizzük. Üres hajóval senkit nem indítunk el. Kizárjuk a szárazföldi segítséget igénybe vevőket. 
  • Kötelező a mellény rendeltetésszerű használata. Nem a kajakban tároljuk, hanem a teljes túra alatt viseljük. 
  • Alkohol fogyasztása a túra alatt és közvetlenül előtte tilos! Célba érkezés után ahogy tetszik! 🙂
  • Aláírt és a rajtnál leadott felelősségvállalási nyilatkozat.

Jelentkezési határidő: 2024.08.10.
Jelentkezés
Egyszerűen tedd a kosárba és rendeld meg!

Vissza a rajthoz


Mivel mi is vizre szállunk, a túra után a visszajutásban limitáltan tudunk segíteni: ha van rá igény 10 kajak és 2 fő szállítását tudjuk megoldani. Ha igényelnéd, jelezd előre, és megbeszéljük a részleteket. Rajkáról Győrbe vonattal is eljuthattok, az Aranykárász kempingből a rajkai vasútállomásra kijuni segítünk, majd a kajakokkal teli utánfutóval megindulunk Győrbe. A résztvevőket amennyiben hozzájárulnak, túra előtt összeismertetjük, így az egy környékről érkezők saját magunk is megoldhatják a logisztikát.
Várjuk a kalandra vágyó IRONKAYAKER-eket! 😉

Közelgő események

Cover for KayakCrazy
765
KayakCrazy

KayakCrazy

🇬🇧 At KayakCrazy we love unique kayak adventures spiced with a pinch of challenge to gain lifelong experiences and unforgettable stories.

5 days ago

KayakCrazy
🇭🇺 Ebben a kisvideóban legalább 50 óra gyakorlás van. Vízben lenni, kajakban maradni, ott fejjel lefelé lógni. Betájolni merre van a fent és a lent, a jobb és a bal. Megszokni, hogy nem veszel levegőt, nem látsz és hogy nem megy azonnal...de főleg mindennek ellenére is bizakodva, újra és újra próbálni. Ezt lesz a pénteki program is a délutáni Eszkimó workshopon a Balcsin. Épp van még két helyünk. Ugorj be! (Link hozzászólásban.)🇬🇧 There are at least 50 hours of practice in this little video. Being in the water, staying in a kayak, hanging there upside down. Find out where the top and bottom are, the right and the left. Getting used to the fact that you can't breathe, you can't see, and that it doesn't work right away... but above all, despite everything, trying again and again with hope. This will also be the Friday program at the afternoon Eskimo workshop in Balcsin. We only have two spots left. Jump in! (Link in comment.)#balaton #kayak #kayakroll #eszkimofordulo #kajak #kayaking #kayaking #kayakfun ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

KayakCrazy
🇬🇧András did the first kayakroll workshop at @kayakcrazy-eu last year. After that he already managed to do the roll alone, but now he come back to refresh the skills and let to correct the small mistakes he still made, like you can see at the first rolls, he still pulled the paddle to deep, not to get the optimal stroke on the surface.András tavaly volt az első eszkimóka workshopon a @kayakcrazy-eu-nál. Utána már sikerült egyedül megcsinálnia, de most visszajött, hogy felfrissítse a technikát, és hagyja, hogy kijavítsuk a még elkövetett apró hibákat. Ahogy az első eszkimóknál is látszik, még mindig mélyre húzta a lapátot, nem optimális támaszt érjen el a felszínen. ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

KayakCrazy
Hungarian Paddleparadies by KayakCrazy 🤪 ... See MoreSee Less
View on Facebook