Slide KayakCrazy Greenland Expedition 2022

Csak én és a kajakom – szigetközi elvonulás az önismeret jegyében

Mit szólnál egy igazán különleges kalandhoz? Voltál már randevún önmagaddal?
Szigetköz kétségtelenül az ország egyik legvarázslatosabb vízi világa, melyben kajakkal lehet igazán elmélyülni. A vízen járás azonban nem csak a zegzugos, érintetlen ágrendszerbe enged betekintést, hanem az ember lelkét is megnyitja. Flow-ról, áramlat élményről sokat olvasni, de a vízen nem tudod nem megtapasztalni.

“A szél kihívásaira a fa a gyökereivel válaszol.” (Illyés Gyula)

Szeretném neked megmutatni, hogy a hétköznapok rohanása mellett létezik tökéletes harmónia és egyensúly, ami nap mint nap az orrod előtt van. Az agyalás, gondolkodás helyett mit szólnál, ha most a természettől tanulnánk? Meríteni a fák csendes erejéből és velünk élő feszültségeket vízcsobogással kisimítani.
Az igazi kincsekkel a komfortzónánkon túl találkozunk. Éppen ezért ezen a hétvégén a természetben alszunk, eszünk, tisztálkodunk távol a civilizáció zajától és biztosan keresünk egy-két evezős, vagy épp mentális kihívást is.
Ez a hosszú hétvége neked szól, ha szeretnéd jobban megismerni magad, ha megoldást keresnél a természetben vagy a sport által valamilyen elakadásodra miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz.

Mikor és hol?
2022.05.13-15. között Mosonmagyaróváron és Szigetköz felső ágrendszerében

Program: 

2022.05.13, péntek

10.00-kor találkozunk Mosonmagyaróváron, majd megismerjük egymást és a hajónkat szárazföldön és vízen. Ha még sosem kajakoztál, most nem csak kipróbálod, de meg is tanulod.

Kajakozás, innovatív csapatépítő feladatok a Lajtán, estére Dunakilitibe érkezünk, ahol (a csoport közös döntése alapján) kempingezünk vagy vadkempingezünk, vacsorát készítünk.

2022.05.14, szombat

Reggeli mozgásos ráhangolódás, reggeli és táborbontás után felnyergeljük a kajakokat és belevetjük magunkat a szigetközi ágrendszerbe. Ez a nap a kihívásoké. Evezünk felfelé, kerülünk szigetet, bátorságpróba vízen és vízben. Minden, ami neked belefér. Az estét a természet csendjével töltjük, vacsoránkat magunk készítjük.

2022.05.15, vasárnap

A nappal kelünk és rövid hajnali túrára indulunk. Reggeli után tábort bontunk és válaszokat keresünk, persze kajakkal. 😉 Egy közös késői ebéd, vagy korai vacsora során megosztjuk a tapasztalatokat és az összegyűjtött energiát. 

 • Találkozó: 2022.05.13 – 10.00, Mosonmagyaróvár
 • Várható befejezés: 2022.05.15 – 18:00, Dunakiliti (Az autók helyszínre juttatását megszervezzük.)
Résztvevők

A túrán maximum 5 fő vesz részt, támogató csoportot formálva. 

Szeretettel várok kezdő és haladó kajakosokat, úszni nem tudókat, az önreflexióban gyakorlottakat és azokat is, akik még azt sem tudják mi fán terem ez a szó, de jól hangzik, amit fent leírtam. 🙂 A biztonságos és élvezetes kajakozásban 5 év túravezetői tapasztalatommal, az önismereti munkában 6 év tréneri tapasztalatommal segítelek. 

Figyelem! Ez nem terápiás csoport, hanem a jó hangulatú, tudatosan felépített fejlődésorientált, vérbeli természetjáró kajakos hétvége. 😉

Mennyivel kalkulálhatsz?
Túradíj: 41 900 forint, mely tartalmazza
 • Profi túravezetést és minőségi felszerelést végig a 3 nap során (kajak, mellény, evező, fejenként 1 darab vízhatlan zsák)
 • tapasztalt tréner által vezetett könnyed önismereti feladatok
 • vasárnap esti könnyed, egészséges bogrács vacsorát
Amire még szükséged lesz:
 • Utazást mindenki egyénileg oldja meg.
 • Amennyiben a csoport úgy dönt, hogy az első napot kempingben tölti, akkor a sátorhely díja egyénileg fizetendő. Nagyságrendileg 2000 Ft.
 • Extrémsport biztosítást valamint a napi élelmet mindenki egyénileg intézi, beszerzésre csak a túra előtt lesz lehetőség.
 • Vadkempingezésre alkalmas kemping- és túrafelszerelés a saját igényeid alapján. Javasolt listát a jelentkezés után küldünk, valamint augusztus 9-én az esti órákban online találkozó keretében átbeszéljük a kérdéseket.
Túravezető Kis Klaudia
Kis Klaudia
Kis Klaudia vagyok, soft-skill tréner, teremkerékpáros edző, kajak-kenu túravezető és elkötelezett környezetvédő. Az elmúlt öt évben több ezer embert járt velem országszerte kezdőktől a haladóig. Együttműködést fejlesztő és önismereti tréningeken évi többszáz felnőtt és fiatal tisztel meg a bizalmával. A személyes figyelemben, a megoldásfókuszú gondolkodásban, egyéni fejlődésben és a humor erejében hiszek.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 
A létszám beteltéig, de legkésőbb 2022.05.09 – 18.00
Részvételi feltételek:
 • egészségügyi alkalmasság és megfelelő túrafelszerelés
 • kitöltött és aláírt felelősségvállalási nyilatkozat
 • betöltött 16 életév, 18 alatt szülői hozzájárulással
 • Vállalod, hogy ezen a túrán a biztonsági mellény viselése végig kötelező.
 • Az önismereti munkára tekintettel vállalod, hogy magadon kívül senkinek nem adsz tanácsot, tisztelettel és türelemmel és elfogadással fordulsz a csapat többi tagja felé.
 • Vállalod, hogy a közösen eltöltött időben a lehetőségeidhez mérten vigyázol a környezetre.
Apróbetűs rész:
 • A túrát biztonságos, de nem kedvező időjárás esetén is megtartjuk, bőven van benne tapasztalatunk. Tudjátok, a komfortzónán túl történnek a csodák.
 • Ha te mondod vissza a túrát
  • a túra előtt legalább 15 nappal, akkor a túra teljes árát visszafizetjük számodra.
  • a túra előtt legalább 48 órával, akkor a túradíj 50%-át egy következő túránkon felhasználhatod. Ha valaki más jön helyetted, örömmel látjuk.
 • Amennyiben a túra miattunk, vagy a hatályos járványügyi rendelkezések miatt nem tud létrejönni, a teljes összeget visszafizetjük neked  a lemondást követő első munkanapon.
 • Minden másról beszéljünk. Mi megoldásokban gondolkodunk.
Szeretettel várlak!

Kis Klaudia

+36204833653

kis.klaudia.ev@gmail.com

Közelgő események

Cover for KayakCrazy
643
KayakCrazy

KayakCrazy

🇬🇧 At KayakCrazy we love unique kayak adventures spiced with a pinch of challenge to gain life

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

1 week ago

KayakCrazy
🇬🇧 Can you find Richard from KayakCraz? 🤔🙈🤪🤣 🇭🇺 Megtalálod KayakCrazy Ricsit? 🤔🙈🤪🤣tvthek.orf.at/profile/Steiermark-heute/70020/Steiermark-heute/14151085/Murchallenge-2022/15241765 See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

KayakCrazy
🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🇭🇺 A szombati és vasárnapi szarvasbőgés túrára van még 3-3 hely. Ha nem akarsz lemaradni az idei szezonról, jobb ha sietsz és jelentkezel. 🤪 Infó a honlapon. Hívj vagy keress messengeren! 🇬🇧 There is still 3-3 free place for the deer roaring kayak trip on saturday and sunday. If you don’t want to miss this years deer roaring, it’s best to hurry up for signing. 🤪 Info at our website. Call on mobile or send message on FB. See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

KayakCrazy
🇬🇧 If you know how to move and how to behave🤫 in the Nature on the Water, especially if you know when and where🤔, you can meet the Wildlife. 🤪 Otherwise you will scare them miles away. 🤷🏻‍♂️We at KayakCrazy know how, when and where. 🤪🇭🇺 Ha tudod hogy kell mozogni, és hogy kell viselkedni 🤫 a természetben, a vízen, főleg ha tudod mikor és merre🤔, akkor találkozhatsz az állatvilággal. 🤪 Máskülönben kilométerekre űzöd őket.🤷🏻‍♂️Mi a KayakCrazy-nél tudjuk hogyan, mikor és merre. 🤪 See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

KayakCrazy
Ha nem tudsz dönteni, próbáld ki mielőtt megvennéd. Akár beltéri medencében is a kajak.hu -nál. 😉Tesztelj hajót a Kajak.hu széles választékából tesztmedencénkben, használd ki még az indián nyarat, fedezd fel a természetet vízről. 🌞🍂🛶➡ Versenykajakok: kajak.hu/kajakok-138/versenykajakok-139➡ Túrakajakok: kajak.hu/kajakok-138/tura-kajakok-146➡ SUP-ok: kajak.hu/sup-154➡ Surfskik: kajak.hu/kajakok-138/surfskik-147➡ Fitness kajakok: kajak.hu/kajakok-138/fitness-kajakok-145 See MoreSee Less
View on Facebook