Crazy for Kayaking Living in the Hungarian Paddle Paradies Szigetköz Crazy for Adventures From the rivers to the oceans Crazy for Remote Places From the Mediterrain to the Arctic Crazy for Expeditions Thousands of Kms in Endurance Missions Crazy for Workshops For safe paddling Crazy for Nature As long there is enough water under the keel Crazy and respectful Paddling in small group, Silent and Trackless

Csak én és a kajakom – szigetközi elvonulás az önismeret jegyében

Mit szólnál egy igazán különleges kalandhoz? Voltál már randevún önmagaddal?
Szigetköz kétségtelenül az ország egyik legvarázslatosabb vízi világa, melyben kajakkal lehet igazán elmélyülni. A vízen járás azonban nem csak a zegzugos, érintetlen ágrendszerbe enged betekintést, hanem az ember lelkét is megnyitja. Flow-ról, áramlat élményről sokat olvasni, de a vízen nem tudod nem megtapasztalni.

“A szél kihívásaira a fa a gyökereivel válaszol.” (Illyés Gyula)

Szeretném neked megmutatni, hogy a hétköznapok rohanása mellett létezik tökéletes harmónia és egyensúly, ami nap mint nap az orrod előtt van. Az agyalás, gondolkodás helyett mit szólnál, ha most a természettől tanulnánk? Meríteni a fák csendes erejéből és velünk élő feszültségeket vízcsobogással kisimítani.
Az igazi kincsekkel a komfortzónánkon túl találkozunk. Éppen ezért ezen a hétvégén a természetben alszunk, eszünk, tisztálkodunk távol a civilizáció zajától és biztosan keresünk egy-két evezős, vagy épp mentális kihívást is.
Ez a hosszú hétvége neked szól, ha szeretnéd jobban megismerni magad, ha megoldást keresnél a természetben vagy a sport által valamilyen elakadásodra miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz.

MIKOR ÉS HOL?
2023.07.06-09. között Mosonmagyaróváron és Szigetköz felső ágrendszerében
PROGRAM: 
2023.07.06. csütörtök

18:00-kor találkozunk Dunakilitin, majd megismerjük egymást. Elfoglaljuk az aznapi szállást (a csoport közös döntése alapján) kempingben vagy vendégházban.

2023.07.07. péntek

Reggel 8:30-kor kezdjük a programot, megismerjük a hajónkat szárazföldön és vízen. Ha még sosem kajakoztál, most nem csak kipróbálod, de meg is tanulod.

Kajakozás, innovatív csapatépítő feladatok a Lajtán, estére Dunakilitibe érkezünk, ahol (a csoport közös döntése alapján) kempingezünk vagy vadkempingezünk, vacsorát készítünk.

2022.07.08. szombat

Reggeli mozgásos ráhangolódás, reggeli és táborbontás után felnyergeljük a kajakokat és belevetjük magunkat a szigetközi ágrendszerbe. Ez a nap a kihívásoké. Evezünk felfelé, kerülünk szigetet, bátorságpróba vízen és vízben. Minden, ami neked belefér. Az estét a természet csendjével töltjük, vacsoránkat magunk készítjük.

2022.07.09. vasárnap

A nappal kelünk és rövid hajnali túrára indulunk. Reggeli után tábort bontunk és válaszokat keresünk, persze kajakkal. 😉 Egy közös késői ebéd, vagy korai vacsora során megosztjuk a tapasztalatokat és az összegyűjtött energiát. 

 • Találkozó: 2023.07.06 – 18:00 Dunakilitin
 • Várható befejezés: 2023.07.09 – 18:00, Dunakiliti
RÉSZTVEVŐK

A túrán maximum 5 fő vesz részt, támogató csoportot formálva. 

Szeretettel várok kezdő és haladó kajakosokat, úszni nem tudókat, az önreflexióban gyakorlottakat és azokat is, akik még azt sem tudják mi fán terem ez a szó, de jól hangzik, amit fent leírtam. 🙂 A biztonságos és élvezetes kajakozásban 5 év túravezetői tapasztalatommal, az önismereti munkában 6 év tréneri tapasztalatommal segítelek. 

Figyelem! Ez nem terápiás csoport, hanem a jó hangulatú, tudatosan felépített fejlődésorientált, vérbeli természetjáró kajakos hétvége. 😉

MENNYIVEL KALKULÁLHATSZ?
Túradíj: 41 900 forint, mely tartalmazza
 • Profi túravezetést és minőségi felszerelést végig a 3 nap során (kajak, mellény, evező, fejenként 1 darab vízhatlan zsák)
 • tapasztalt tréner által vezetett könnyed önismereti feladatok
 • vasárnap esti könnyed, egészséges bogrács vacsorát
AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ:
 • Utazást mindenki egyénileg oldja meg.
 • Amennyiben a csoport úgy dönt, hogy az első napot kempingben tölti, akkor a sátorhely díja egyénileg fizetendő. Nagyságrendileg 2000 Ft.
 • Extrémsport biztosítást valamint a napi élelmet mindenki egyénileg intézi, beszerzésre csak a túra előtt lesz lehetőség.
 • Vadkempingezésre alkalmas kemping- és túrafelszerelés a saját igényeid alapján. Javasolt listát a jelentkezés után küldünk, valamint egy online találkozó keretében átbeszéljük a kérdéseket.
Túravezető Kis Klaudia
Kis Klaudia
Kis Klaudia vagyok, soft-skill tréner, teremkerékpáros edző, kajak-kenu túravezető és elkötelezett környezetvédő. Az elmúlt öt évben több ezer embert járt velem országszerte kezdőktől a haladóig. Együttműködést fejlesztő és önismereti tréningeken évi többszáz felnőtt és fiatal tisztel meg a bizalmával. A személyes figyelemben, a megoldásfókuszú gondolkodásban, egyéni fejlődésben és a humor erejében hiszek.

JELENTKEZÉS

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 
A létszám beteltéig, de legkésőbb 2023.07.04. – 18.00
RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
 • egészségügyi alkalmasság és megfelelő túrafelszerelés
 • kitöltött és aláírt felelősségvállalási nyilatkozat
 • betöltött 16 életév, 18 alatt szülői hozzájárulással
 • Vállalod, hogy ezen a túrán a biztonsági mellény viselése végig kötelező.
 • Az önismereti munkára tekintettel vállalod, hogy magadon kívül senkinek nem adsz tanácsot, tisztelettel és türelemmel és elfogadással fordulsz a csapat többi tagja felé.
 • Vállalod, hogy a közösen eltöltött időben a lehetőségeidhez mérten vigyázol a környezetre.
APRÓBETŰS RÉSZ:
 • A túrát biztonságos, de nem kedvező időjárás esetén is megtartjuk, bőven van benne tapasztalatunk. Tudjátok, a komfortzónán túl történnek a csodák.
 • Ha te mondod vissza a túrát
  • a túra előtt legalább 15 nappal, akkor a túra teljes árát visszafizetjük számodra.
  • a túra előtt legalább 48 órával, akkor a túradíj 50%-át egy következő túránkon felhasználhatod. Ha valaki más jön helyetted, örömmel látjuk.
 • Amennyiben a túra miattunk, vagy a hatályos járványügyi rendelkezések miatt nem tud létrejönni, a teljes összeget visszafizetjük neked  a lemondást követő első munkanapon.
 • Minden másról beszéljünk. Mi megoldásokban gondolkodunk.
SZERETETTEL VÁRLAK!

Kis Klaudia

+36204833653

kayakcrazy@kayakcrazy.eu

Közelgő események

Cover for KayakCrazy
705
KayakCrazy

KayakCrazy

🇬🇧 At KayakCrazy we love unique kayak adventures spiced with a pinch of challenge to gain life

1 week ago

KayakCrazy
🇬🇧 Playground for the weekend workshop. #seakayaking#paddle and #rescue #technique #workshop at #lakebalaton in #hungary 🇭🇺 Játszótér a hétvégi tengeri kajakos workshopra. #tengerikajak #evezés és #mentéstechnikai #workshop a #balaton -on. @kayakcrazyric #seakayak #kayakguide KayakCrazy Ha a közelben vagy és beugornál, van még szabad kajak. 🤪 See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

KayakCrazy
🇬🇧 Hands up🙋‍♀️ if you know of any better partner rescue techniques! 🤣At our seakayak partner and self-rescue workshops you can try at least 5 other fast and safe solutions that surely works on wavy sea and cold water as well.If you also would like to be prepared to avoid capsizeing check the comments for the event links!🇭🇺 Kezeket fel🙋‍♂️, aki tud jobb társmentési technikát! 😆Tengerikajak workshop-jainkon legalább öt gyors és biztonságos társ- és önmentési technikát próbálhatsz ki, amelyek garantáltan működnek hullámos tengeren és hideg vízben is.Ha szeretnél még a borulás megelőzésére is felkészülni, betettük neked kommentbe a következő workhshopok linkjét! See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

KayakCrazy
🇭🇺 KayakCrazy jelenti, hogy a Mosoni 100 teljesítmény túra kemény 2 fővel sikeresen lezárult. 🤪Magas vízállás miatt lassabb sodrásban viszonylag kényelmes tempóban, 1-2 megállóval, alig több mint 11 óra alatt teljesítettük.🇬🇧KayakCrazy reports that the Mosoni 100 endurance tour was successfully completed with a tough 2 people.Due to the high water level, we completed it in just over 11 hours with 1-2 stops at a relatively comfortable pace in a slower current. See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

KayakCrazy
🇭🇺 Valaki, egy ingyenes kajaktúrára szombaton? 🤔 Röpke 💯 km. 🤪www.kayakcrazy.hu/hu/endurance-mission-mosoni-100-kajakos-teljesitmenytura/🇬🇧 Some up for a gratis Kayaktrip at saturday? 🤔 Just 💯 km. 🤪 See MoreSee Less
View on Facebook