Slide KayakCrazy Greenland Expedition 2022

Slide
Mit szólnál egy igazán különleges, hűsítő nyári kalandhoz? Posztolnál gleccsereket zsúfolt tengerparti képek helyett? Mi Grönlandra járunk napozni. Jössz?
Grönlandi kajak expedíció.
Persze csak ha bírod a természet hamisítatlan közelségét, a találkozást az elemekkel, jégtáblákkal. Ha nem baj, hogy a vacsorádat egy érintetlen parton felvert sátradban fogod elkölteni a tábortűz mellett hasonszőrű túra társaiddal.
Grönlandi tengerikajak expedíció 2015
Bár még csak tél van,ideje gondolni a forró nyári szezonra.
Ha mindig is vágytál egy nagy kalandra kiscsoportban, ez lesz a te programod. Elég kemény vagy,hogy kibírj egy hetet szinte nomád körülmények között tapasztalt túravezetővel?
Szerintem igen. ITT jelentkezem!
Grönlandi tengerikajak expedíció 2015
Nincs ám TV, se  térerő vagy  wifi … csak az igazi természet csodás látványa és erje…
Képes vagy magad megszerezni és elkészíteni az élelmed? Imádsz és tudsz is kajakozni?  Akkor ez az extrém kajaktúra tetszeni fog. Ha még nem csináltál ilyet, az sem baj. Megtanítunk.
Grönlandi tengerikajak expedíció 2015
…nameg frissítő tenger és gleccservíz zuhany gyanánt. 😉
Hat nap  kajakozás, sátrazás, tábortűz,  jeges fürdőzés Grönland  jégtáblákkal, jéghegyekkel teli fjordjaiban valahogy így:
Program:
Minden nap vízre szállunk, amikor az időjárás engedi (és ilyenkor többnyire engedi). Naponta 25-30 km-t evezünk kényelmes tempóban, 1-1 jégtáblánál meg-megállva. Lesz lehetőség rövidebb gyalogtúrára és fotózásra a domboldalakról, barangolásra a jégtábla-labirintusban, a bátrabbaknak jeges fürdőzésre. Megnézzük a 2000 km hosszú gleccsert és a leszakadt kisebb jéghegyeket, ahogy átfordulnak.
A pontos útvonalat a természet és a túravezető közösen írják, ahogy egy igazi expedíción szokás.
Grönlandi tengerikajak expedíció 2015
Grönlandi kajak expedíció 2015
Grönlandi tengerikajak expedíció 2015
Grönlandi kajak expedíció 2015
Expedíció időpontja:  2022 július 16-23.
 
Jól hangzik? ITT jelentkezz!
Találkozó: Reykjavik városi repterén

( FONTOS, ez nem a KEF !!!)

Ami biztos, hogy a Grönlandra induló járat Reykjavik városi repteréről indul izlandi idő szerint! Ha eltévednél, késnél, a két reptér közötti legrövidebb út még taxival is 50 perc, így nem érdemes az utolsó pillanatig várni. Ha lekésed a gépet, a következő járat csak pár nap múlva indul, amikor mi a többiekkel már rég élvezzük a kajakozást, Te pedig nem csak a gépről, de a túráról is lemaradsz.
Fontos, hogy az összekötő járatok 1-2 nappal előbb és később indulhatnak, attól függően, hogy melyik reptérről érkezel. Ha 1-2 napot Izlandon töltenél, arra is van program ötletünk. Például egy csobbanás a Blue Lagoon termálfürdőben.
Résztvevők száma:      6-10 fő
A túra minimum 4 résztvevő esetén indul el.
Mennyivel kalkulálhatsz?
     Túradíj: 1640 euro.
 • Profi túravezetés és felszerelés (kajak, mellény, evező, szárazruha) 
 •  grönandi rib-transzferrel a reptér és a  kiindulási pont között. A túra elején és végén kajak hostelben éjszakázás. 
     Utazás és egyénileg fizetendő díjak:
 • Utazás repülőjáratoktól függően Izlandi  megállóval és szállással kb.2050 euro
 • Extrémsport biztosítás
 • A napi élelmet mindenki egyénileg intézi, a beszerzésben segítünk. Helyszínen van szupermarket.
 • Kemping- és túrafelszerelés a helyszínen bérelhető, amennyiben nem hozod a sajátod. ( előre le kell foglalni, ezért jelentkezéskor intézni szükséges)
 • Esetleges fakultatív programok belépői
Túravezető: KayakCrazyRic
Foglald le a helyed 2022  március 3-ig hogy  biztos jusson Neked is hely a limitált grönlandi repülőjáratra! Ebben az időszakban a világ minden részén népszerű a kajakozás Grönlandon, így a hajódat is szeretném minél hamarabb lefoglalni.
A túradíj jelentkezéskor fizetendő. Az ajánlott túrafelszerelések listáját és részleteket a jelentkezés után elküldöm neked e-mailben.
Részvételi feltételek:
Lemondás
2 vagy több napos túrák és workshopok esetén:
 • Ha a túra miattunk, vagy a covid-rendelkezések miatt  nem valósul meg, a túra díját visszatérítjük.
 • Ha az utazást az  indulás előtt több mint 60 nappal mondod le, a túra díját visszatérítjük.
 • Amennyiben a program megkezdése előtt 59 és 30 nappal lemondod, a túradíj 50% -át térítjük vissza.
 • Amennyiben a program megkezdése előtt kevesebb mint 30 nappal mondod le, akkor nem jár visszatérítés, azonban a túrát átruházhatod, ha találsz magad helyett más jelentkezőt.

Közelgő események

Cover for KayakCrazy
643
KayakCrazy

KayakCrazy

🇬🇧 At KayakCrazy we love unique kayak adventures spiced with a pinch of challenge to gain life

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

1 week ago

KayakCrazy
🇬🇧 Can you find Richard from KayakCraz? 🤔🙈🤪🤣 🇭🇺 Megtalálod KayakCrazy Ricsit? 🤔🙈🤪🤣tvthek.orf.at/profile/Steiermark-heute/70020/Steiermark-heute/14151085/Murchallenge-2022/15241765 See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

KayakCrazy
🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🦌🇭🇺 A szombati és vasárnapi szarvasbőgés túrára van még 3-3 hely. Ha nem akarsz lemaradni az idei szezonról, jobb ha sietsz és jelentkezel. 🤪 Infó a honlapon. Hívj vagy keress messengeren! 🇬🇧 There is still 3-3 free place for the deer roaring kayak trip on saturday and sunday. If you don’t want to miss this years deer roaring, it’s best to hurry up for signing. 🤪 Info at our website. Call on mobile or send message on FB. See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

KayakCrazy
🇬🇧 If you know how to move and how to behave🤫 in the Nature on the Water, especially if you know when and where🤔, you can meet the Wildlife. 🤪 Otherwise you will scare them miles away. 🤷🏻‍♂️We at KayakCrazy know how, when and where. 🤪🇭🇺 Ha tudod hogy kell mozogni, és hogy kell viselkedni 🤫 a természetben, a vízen, főleg ha tudod mikor és merre🤔, akkor találkozhatsz az állatvilággal. 🤪 Máskülönben kilométerekre űzöd őket.🤷🏻‍♂️Mi a KayakCrazy-nél tudjuk hogyan, mikor és merre. 🤪 See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

KayakCrazy
Ha nem tudsz dönteni, próbáld ki mielőtt megvennéd. Akár beltéri medencében is a kajak.hu -nál. 😉Tesztelj hajót a Kajak.hu széles választékából tesztmedencénkben, használd ki még az indián nyarat, fedezd fel a természetet vízről. 🌞🍂🛶➡ Versenykajakok: kajak.hu/kajakok-138/versenykajakok-139➡ Túrakajakok: kajak.hu/kajakok-138/tura-kajakok-146➡ SUP-ok: kajak.hu/sup-154➡ Surfskik: kajak.hu/kajakok-138/surfskik-147➡ Fitness kajakok: kajak.hu/kajakok-138/fitness-kajakok-145 See MoreSee Less
View on Facebook